AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçta siyah erik görmek

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah erik gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında siyah erik ağacı görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında ağaçta siyah erik görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kara erik ağacı görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalettir.

Kahve falında erik ağacı diktiğini görmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan erik toplayıp yemek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, o işi canlandıracağına inanılır.

Kahve falında ağaçta erik yemek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde erik ağacı görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir