AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak gördüyseniz:

  • Özel bir macera yaşamak istiyorsanız çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak alacaklarını tahsil edeceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan sarı erik toplamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kırmızı erik toplamak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erik ağacından erik toplamak üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçtan erik toplamak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçta erik toplamak yaşadığı zorlukların biteceğine, onu dinleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan yeşil erik toplamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan can eriği toplamak kendisinden hayır beklenemeyen dosta, çok büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir