AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah don görmek

Kahve falında siyah don görmek

Kahve falında siyah don görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, kendisini keşfedeceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah don gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Kahve falında siyah don görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında siyah don giymek umutlarının da tükeneceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında don giymemek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Kahve falında donan deniz görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvaletini donuna yapmak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında don görmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe don görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının donunu görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir