AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi cübbe görmek

Kahve falında kahverengi cübbe görmek

Kahve falında kahverengi cübbe görmek üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi cübbe gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da yeni gelişmelere açıksınız.

Kahve falında kahverengi cübbe görmek işlerin sürekli artacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz cübbe giymek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı cübbe giymek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz cübbe görmek siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yenileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında imam cübbesi giymek üzerindeki yükten kurtulacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz cübbeli birini görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cübbeli insan görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir