AnaSayfa / Genel / Kahve falında cübbeli avukat görmek

Kahve falında cübbeli avukat görmek

Kahve falında cübbeli avukat görmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, güzel günler için yaşayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cübbeli avukat gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Kahve falında avukatlık cübbesi giymek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında avukat cübbesi giymek engel tanımayan biri olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında cübbeli avukat görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında avukat arkadaşını görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendini avukat olarak görmek tüm özlemini gidereceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık avukat görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında avukat olmak yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında evde avukat görmek hem mal ve para kaybedeceğine, birikim yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir