AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah cisim görmek

Kahve falında siyah cisim görmek

Kahve falında siyah cisim görmek kötü günlerin arkada kalacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kazancının azalacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah cisim gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Kahve falında siyah cisim görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bir cisim görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında uçan cisim görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek işlerin rast gideceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine alamet eder.

Kahve falında parlak cisim görmek sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında cisimleri uçurmak çok büyük özgüven kazanacağına, uzun süre cesaretini toplayamayacağına delalet eder.

Kahve falında gökte cisim görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir