AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak cisim görmek

Kahve falında parlak cisim görmek

Kahve falında parlak cisim görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında parlak cisim gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişiyi kolayca etkinize alabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, esenlik içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında parlak cisim görmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli cisimler görmek umutların yıkılacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında uçan cisimler görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cisimlerin hareket ettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı cisim görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir