AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir cisim görmek

Kahve falında siyah bir cisim görmek

Kahve falında siyah bir cisim görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bir cisim gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken önemi göstermiyorsunuz.

Kahve falında siyah cisim görmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bir cisim görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uçan bir cisim görmek işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalettir.

Kahve falında uçan cisim görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir cisimle uçmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, canla başla çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir