AnaSayfa / Genel / Kahve falında cisimleri uçurmak

Kahve falında cisimleri uçurmak

Kahve falında cisimleri uçurmak bazen istemediği şeyler yapacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun da geleceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cisimleri uçurmak gördüyseniz:

  • ortaklıklara girebilir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında uçan cisimler görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine tabir olunur.

Kahve falında cisimleri uçurmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, emeklerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında havada uçan cisimler görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan cisim görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında uçan bir cisim görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde cisim görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir