AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökte cisim görmek

Kahve falında gökte cisim görmek

Kahve falında gökte cisim görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, derdin sona ereceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalet eder.

Kahve falında gökte cisim gördüyseniz:

  • Yeni bir yöne ilerlemek veya ilişkileri yürütmek kolaylaşmaya başlayabilir.

Kahve falında gökte cisim görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bir cisim görmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Kahve falında uçan cisim görmek sorunlarının geçmişte kalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında cisimleri hareket ettirdiğini görmek zor bir duruma düşüleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında uçan bir cisim görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında cisimleri uçurmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cisimleri hareket ettirmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, özgüveninin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir