AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle aynaya bakmak

Kahve falında biriyle aynaya bakmak

Kahve falında biriyle aynaya bakmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle aynaya bakmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendine bakmak ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada saçına bakmak rahat bir nefes alacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında ayna bakmak ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulur.

Kahve falında kendine aynada bakmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında namaz kılarken aynaya bakmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine inanılır.

Kahve falında aynada dişlere bakmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip aynaya bakmak tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir