AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyahlara bürünmek

Kahve falında siyahlara bürünmek

Kahve falında siyahlara bürünmek verimli ve bereketli işler yapacağına, dünyanın kendisine galip gelmesine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, sahip olacağı malın faazlalığına delalet eder.

Kahve falında siyahlara bürünmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine işaret etmektedir.

Kahve falında siyahlara bürünmek işlerin daha kötüye gideceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Kahve falında yorgan bürünmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tesettüre bürünmek ün ve itibar sahibi olacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyazlara bürünmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, yüzünde güller açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında yorgana bürünmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir