AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çarşafa bürünmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, hastalıklarını yeneceğine delalettir.

Kahve falında beyazlara bürünmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, korkularının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yorgana bürünmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, onu borçtan kurtaracağına işarettir.

Kahve falında yorgan bürünmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işarettir.

Kahve falında ihrama bürünmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir