AnaSayfa / Genel / Kahve falında ihrama bürünmek

Kahve falında ihrama bürünmek

Kahve falında ihrama bürünmek onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında ihrama bürünmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında ihrama bürünmek baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyahlara bürünmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgana bürünmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyazlara bürünmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tesettüre bürünmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir