AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara çarşafa bürünmek

Kahve falında kara çarşafa bürünmek

Kahve falında kara çarşafa bürünmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iyiliğe kavuşacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız kişilerle bağları kuvvetlendirmeniz geçmişte başarısız olmuş bir hedefin gerçekleştirilmesine yardım edebilir.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşafa bürünmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında karalara bürünmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yorgana bürünmek dargınların ve kırgınların barışacağına, iş hayatında saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan bürünmek hatadan dolayı zarar edeceğine, önemli bir lider haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyahlara bürünmek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir