AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah boncuk görmek

Kahve falında siyah boncuk görmek

Kahve falında siyah boncuk görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah boncuk gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah boncuklu elbise görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah boncuk takmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah boncuk görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz boncuk görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, daha çok iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı boncuklu kolye görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ipe boncuk takmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir