AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe boncuk takmak

Kahve falında ipe boncuk takmak

Kahve falında ipe boncuk takmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe boncuk takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında ipe boncuk takmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında ipe dizili boncuk görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ipe boncuk dizmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında boncuklu yüzük takmak iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında boncuklu bilezik takmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna boncuk takmak kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir