AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saç görmek

Kahve falında aynada saç görmek

Kahve falında aynada saç görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, bütçesinin daralacağına delalet eder.

Kahve falında aynada saç gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Kahve falında aynada saçını taramak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında aynada saçlarının beyazladığını görmek iyi geçiminin biteceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında aynada saçlarının döküldüğünü görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında aynada saçının beyazladığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada saç düzeltmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçını düzeltmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aynada saçının döküldüğünü görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir