AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saç yapmak

Kahve falında aynada saç yapmak

Kahve falında aynada saç yapmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynada saç yapmak gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Kahve falında aynada saç yapmak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynada makyaj yapmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak bir düşmanın kötü haberini almaya, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ayna yapmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, durgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, kısmetlerin artacağına işarettir.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçının beyazladığını görmek kızına daima sahip çıkacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir