AnaSayfa / Genel / Kahve falında silme bezi görmek

Kahve falında silme bezi görmek

Kahve falında silme bezi görmek sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında silme bezi gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Kahve falında silme bezi görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında mavi bez görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bez kesmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adet bez görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında sofra bezi satın almak kazandıklarının tadını çıkaracağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, emeklerinin heba olacağına işarettir.

Kahve falında sabunlu bez görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir