AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz adet bezi görmek

Kahve falında temiz adet bezi görmek

Kahve falında temiz adet bezi görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işarettir.

Kahve falında temiz adet bezi gördüyseniz:

  • Aksi taktirde müsamahakar tutumlarınızın zararlarını görebilirsiniz.

Kahve falında temiz adet bezi görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adetli bez görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adet bezi yıkamak ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının adet bezini görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli adet bezi görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, umutsuzluğa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında adet bezleri görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında adetli bezi görmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında adet bezi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir