AnaSayfa / Genel / Kahve falında aynada saçını toplamak

Kahve falında aynada saçını toplamak

Kahve falında aynada saçını toplamak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yeni bir yol çizileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, hastaysa şifa bulacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında aynada saçını toplamak gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında aynada saçını toplamak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçını taramak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aynada saçının uzadığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında aynada saç görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynanın karşısında saç taramak dünya hayatından yana da razı geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna karşısında saç taramak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında aynada saçlarını görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir