AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah perde görmek

Kahve falında siyah perde görmek

Kahve falında siyah perde görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, kimseden korkmayacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah perde gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri sarsmak veya bir sonraki aşamada neler olacağını beklemek arasında bir orta yol bulmak zor olabilir.

Kahve falında siyah tül perde görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah beyaz perde görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında siyah perde görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde asmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında desenli perde görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak perdesi görmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında perde istemek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir