AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayna yapmak

Kahve falında ayna yapmak

Kahve falında ayna yapmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayna yapmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında aynada saç yapmak falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aynaya bakarak makyaj yapmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ayna yapmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada makyaj yapmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, dinç kalacağına işaret eder.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında aynanın arkasını görmek zor durumlarda kalacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynada kendi yüzünü güzel görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, planlarının bozulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir