AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, işlerinin rast gideceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Fazla üzerinde durmayın.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah parlak ayakkabı görmek bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında parlak ayakkabı giymek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek helal kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik altına siyah ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet eder.

Kahve falında siyah eski ayakkabı giymek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir