AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah bol ayakkabı giymek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında siyah erkek ayakkabısı giymek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinliğin altına siyah ayakkabı giymek esenliğe ve feraha kavuşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah rugan ayakkabı giymek önünün açılacağına, işlerin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında siyah ayakkabı giydiğini görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir