AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bir teklifiniz reddedilebilir.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı görmek kısa sürede başarısının artacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine alamet eder.

Kahve falında lastik ayakkabı giymek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lastik ayakkabı giymek emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lastik ayakkabı görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah lastik toka görmek onu borçtan kurtaracağına, onlarla birlikte hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah lastik görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında lastik giymek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir