AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bavulunu görmek

Kahve falında başkasının bavulunu görmek

Kahve falında başkasının bavulunu görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bavulunu gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iki bavul görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık bavul görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bavul görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret eder.

Kahve falında çok bavul görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bavul kaybetmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içi dolu bavul görmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yırtık bavul görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında içi boş bavul görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir