AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük siyah bavul görmek

Kahve falında büyük siyah bavul görmek

Kahve falında büyük siyah bavul görmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, neşenin yerine geleceğine, bekar ise evleneceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah bavul gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük siyah bavul görmek keyfe kavuşacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında büyük bavul görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında siyah bavul görmek kafasının sakinleşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bavulunu kaybettiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı bavul kaybetmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına alamet eder.

Kahve falında bavul kaybetmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavul açmak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında çanta bavul görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir