AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla yolculuk yapmak

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yakında başlayacak aşk macerasına alamet etmektedir.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Kahve falında bavulla yolculuk yapmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolculukta bavul kaybetmek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında karlı yolda yolculuk yapmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Kahve falında babayla yolculuk yapmak artık kötü günler yaşamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakta yolculuk yapmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında bir yere yolculuk yapmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dalgalı denizde yolculuk yapmak sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletle yolculuk yapmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisini çok yıpratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir