AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık bavul görmek

Kahve falında yırtık bavul görmek

Kahve falında yırtık bavul görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık bavul gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında yırtık bavul görmek toparlanmasının da uzun süreceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bavula kıyafet koymak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bavul hediye almak hikmet sahibi olacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bavulla yola çıkmak herkesin rahat edeceğine, yüzüne kan geleceğine işarettir.

Kahve falında bavul aramak geleceğine bakacağına, kişinin kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında içi boş bavul görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında trende bavul unutmak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolu bavul görmek sıkıntılarını çözeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir