AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli bavul görmek

Kahve falında tekerlekli bavul görmek

Kahve falında tekerlekli bavul görmek saygınlığına leke sürüleceğine, keyifli hale geleceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Kahve falında tekerlekli bavul gördüyseniz:

  • Mücadeleye hazırsanız girişimde bulunmalısınız.

Kahve falında tekerlekli bavul görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekerlekli koltuk görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında üç tekerlekli bisiklete binmek tatsızlıklar çıkacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üç tekerlekli bisiklet görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gitmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede bir adam görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi tekerlekli sandalyede görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye kullanmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir