AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsünü unutmak

Kahve falında başörtüsünü unutmak

Kahve falında başörtüsünü unutmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, makam ve rütbe edineceğine, hayırlı ve güzel olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü unutmak gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Kahve falında başörtüsünü unutmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsünü çıkartmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında başörtüsü açmak bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında başörtülü birini başörtüsüz görmek her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü çıkarmak iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında başörtüsüz namaz kılmak girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak kazancın arttırılacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir