AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi son dakikaya bırakmanın zararını görmeniz olasıdır.

Kahve falında gelinlik giyip makyaj yapmak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye makyaj yapmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında yüze makyaj yapmak yolunun açılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında aşırı makyaj yapmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aynanın karşısında makyaj yapmak destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında baskasina makyaj yapmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir