AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz makyajı yapmak

Kahve falında göz makyajı yapmak

Kahve falında göz makyajı yapmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, lüks şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında göz makyajı yapmak gördüyseniz:

  • Evlenebilir, nişanlanabilir, Cinsiyetinize göre, anne veya baba olabilirsiniz.

Kahve falında göz makyaj yapmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalettir.

Kahve falında gözlerine makyaj yapmak yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine işaret eder.

Kahve falında gözüne makyaj yapmak çok pişmanlık duyacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında gözlere makyaj yapmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında göz makyajı yapmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göz makyajını silmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir