AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah badana yapmak

Kahve falında siyah badana yapmak

Kahve falında siyah badana yapmak günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kişinin her işi severek yapacağına işaret eder.

Kahve falında siyah badana yapmak gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında siyah badana yapmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında badana boya yapmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakla badana yapmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi badana yapmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında evi badana boya yapmak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı badana yapmak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Kahve falında evi badana yapmak çok istediği bir şeye sahip olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavanı badana yapmak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir