AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanı badana yapmak

Kahve falında tavanı badana yapmak

Kahve falında tavanı badana yapmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavanı badana yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında tavanı badana yapmak yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine delalet eder.

Kahve falında tuvaleti badana yapmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde badana yapmak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil badana yapmak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında duvara badana yapmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev badanası yapmak tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir