AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi badana yapmak

Kahve falında mavi badana yapmak

Kahve falında mavi badana yapmak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi badana yapmak gördüyseniz:

  • Tüm seçenekleriniz henüz yüzünü göstermediyse zaman kazanmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında mavi badana yapmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk badana yapmak iflasın eşiğine geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi badana görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi badanalı ev görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk badana görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk badana yapmak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, ruhunun şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir