AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi badana boya yapmak

Kahve falında evi badana boya yapmak

Kahve falında evi badana boya yapmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, sorumlu tutacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evi badana boya yapmak gördüyseniz:

  • Aslında onun kasıtlı bir haraketi olmayabilir.

Kahve falında evi badana boya yapmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boya badana yapmak çok büyük çalışmalar yapılacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Kahve falında badana boya yapmak hayata karşı cesaretleneceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz boya badana yapmak şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında evi yeşil badana yapmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında boş evi badana yapmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında eve badana yapmak olumsuz olaylar yaşayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir