AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı badana yapmak

Kahve falında kırmızı badana yapmak

Kahve falında kırmızı badana yapmak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, büyük zararlar getireceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı badana yapmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar fırsat gibi görünen bir konuda ödenmesi gereken bedeller olabilir.

Kahve falında kırmızı badana yapmak şansının her zaman yaver gideceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı badana görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında sarı badana yapmak hak yolundan ayrılacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev badana yapmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında evi kireçle badana yapmak gücünün ve şansının yaver gideceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evi badana boya yapmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kireçle badana yapmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde badana yapmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir