AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprakla badana yapmak

Kahve falında toprakla badana yapmak

Kahve falında toprakla badana yapmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına, saygısını toplayacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprakla badana yapmak gördüyseniz:

  • Bazı insanların işlerine karışmanız veya tavsiyelerde bulunmanız durumunda istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz.

Kahve falında toprakla badana yapmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evi beyaz badana yapmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ev badanası yapmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev badana yapmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi badana yapmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı badana yapmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaleti badana yapmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badana yapmak işlerin çok iyi bir hal alacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir