AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayçekirdeği görmek

Kahve falında siyah ayçekirdeği görmek

Kahve falında siyah ayçekirdeği görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, ilim irfan öğreneceğine inanılır.

Kahve falında siyah ayçekirdeği gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız değişebilir.

Kahve falında siyah ayçekirdek görmek borçların artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ay görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, şerefe ve izzete tabir olunur.

Kahve falında siyah ayçekirdeği görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında ayşe fasulye görmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayşe kadın görmek keyfin kaçacağına, yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü ay görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Kahve falında ay üstünde oturmak olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde çift ay görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir