AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü ay görmek

Kahve falında bir sürü ay görmek

Kahve falında bir sürü ay görmek rahat bir işe girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü ay gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde bir sürü ay görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına yorulur.

Kahve falında bir sürü ay görmek kazancının daha da artacağına, bütçesinin daralacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu ay görmek bir sebeple çok zorlanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanan aygaz görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocaman ay görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet eder.

Kahve falında ay seyretmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve güneşi bir arada görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yıldız ve ay görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir