AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayşe kadın görmek

Kahve falında ayşe kadın görmek

Kahve falında ayşe kadın görmek alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında ayşe kadın gördüyseniz:

  • Akraba, kuzen, eski tanıdık veya kardeşlerinizin ziyareti söz konusu olabilir.

Kahve falında ayşe kadın görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde iki tane ay görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ay ve yıldız görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında parlak ay görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ayçekirdeği görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ay ve hilal görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, istenmeyen olayların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aygaz temizlemek yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayçekirdeği satın almak insanların takdirine mazhar olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir