AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayşe fasulye görmek

Kahve falında ayşe fasulye görmek

Kahve falında ayşe fasulye görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, zenginliğe, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ayşe fasulye gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında ayşe fasulye görmek mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında ay dolunay görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ay ve dünya görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, hile ile mal elde etmeye işaret eder.

Kahve falında ay ışığını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, sorunların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçindan bit ayiklamak çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına inanılır.

Kahve falında ay ve güneşin çarpıştığını görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi ay görmek mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ayçekirdeği görmek büyük bir aşk yaşayacağına, bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir