AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında siyah ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında siyah ayakkabı giydiğini görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında gelinlik ve siyah ayakkabı giymek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret eder.

Kahve falında parlak siyah ayakkabı giymek çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah lastik ayakkabı giymek para yatıracağına ve zarar edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine tabir olunur.

Kahve falında topuklu siyah ayakkabı giymek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni siyah ayakkabı giymek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının siyah ayakkabı giydiğini görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu ayakkabı giymek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına inanılır.

Kahve falında siyah beyaz ayakkabı giymek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir