AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ayak görmek

Kahve falında siyah ayak görmek

Kahve falında siyah ayak görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ayak gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ayakları siyah görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek yaşama isteğinin artacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ayak görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında ayağın altını siyah görmek işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarını siyah görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir