AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını siyah görmek

Kahve falında ayaklarını siyah görmek

Kahve falında ayaklarını siyah görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarını siyah gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında ayaklarını siyah görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakları siyah görmek yaptığı işten çıkarılacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağın altını siyah görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ayağını siyah görmek kariyer edineceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarının altını siyah görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir