AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları siyah görmek

Kahve falında ayakları siyah görmek

Kahve falında ayakları siyah görmek çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakları siyah gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında ayağa siyah çorap giymek rahat bir işe girileceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında ayakları siyah görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah ayak görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağını siyah görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarını siyah görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını siyah görmek çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında ayağın altını siyah görmek nasibin bollaşacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında ayağında siyah çorap görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir