AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, evini ve ailesini unutacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağında siyah ayakkabı görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayağında ayakkabı görmek alın ter ile ekmeğini kazanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı ayağından çıkarmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağındaki ayakkabının yırtıldığını görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağında yırtık ayakkabı görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine inanılır.

Kahve falında ayağında eski ayakkabı görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağında yırtık ayakkabı görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir